Bedankt voor de afstemming. Bij de eerste keer dat ik de afstemming las, kreeg ik gemengde gevoelens. Ik herkende mezelf over het algemeen wel en in een klein gedeelte (nog) niet. 

Misschien is het de manier hoe het is verwoord en hoe het bij mij binnenkomt dat het bij mij in eerste instantie gemengde gevoelens oproept. Het zal even de tijd nodig hebben om datgene wat je hebt geschreven tot me door te laten dringen. 

Na een paar keer gelezen te hebben merkte ik al een verandering in het bevatten van wat er staat. Het komt langzaam binnen. 

M.

Kinesiologiepraktijk Senang- Afstemming schrijven

Jongen 14 jaar:

Bedankt voor afstemming op K🥰

Ik heb hem rustig aan hem voorgelezen en hij zat rustig te luisteren.

Op een bepaald moment werd ik heel emotioneel en kon even niet verder lezen (dit mocht er zijn) Na het lezen moest K wel even bewegen (haha) even energie  verschuiven. Het gaat K rust opleveren en misschien onbewust meer inzicht in dat alles er mag zijn, ook al kunnen we het niet direct of helemaal verklaren.

Ik werd emotioneel toen Hein zijn vrouw en kinderen in de zuil zag (en weer nu ik het typ) Maar ook het gevoel dat hij al die tijd hier misschien heeft vastgezeten terwijl hij allang bij zijn vrouw en kinderen had kunnen zijn.

Vandaag was mijn nichtje bij mij en toen vertelde ik over de afstemming die je voor K. had gedaan. En aangezien ze boven al eens de zware energie had gevoeld vond ze het heel bijzonder dat Hein naar voren was gekomen🙏🏻 Ze zei ook dat toen K. thuis kwam zijn energie ook veel lichter aanvoelde. Gaaf hè🥰

B.