Ervaringen Access Bars®

“Heerlijk”voel me veel meer ontspannen, rustig, kalm. Zeker voor herhaling vatbaar.

J.

Hoe kan ik iets schrijven over een ervaring die ik niet kan verklaren. Een druk op mijn hoofd, tintelingen in mijn benen: alles mocht er even zijn. Dank voor dit bijzondere half uurtje.

M.

Marilyn bedankt,
Ik ben al bekent met Acces Conciousness Bars wat ik een geweldige behandeling vind om de energie weer in mijn lichaam te laten stromen. Ik voel me daarna altijd weer echt opgeladen.
Nu kwam ik bij jou omdat ik graag een body proces behandeling wilde ervaren, dit is een extra toevoeging tijdens de behandeling. Ik ervaarde dit als heel wonderlijk. Mijn rug werd aangenaam warm waardoor mijn lichaam zich geleidelijk aan ging ontspannen van mijn voeten tot mijn kruin, waardoor de pijn die ik in mijn linker schouder had, na de behandeling weg was. Ik kan niet zeggen dat het gevoel in mijn schouder weg is maar het voelt wel anders, en dat was ook niet iets dat er ook ineens was, dus dat heeft misschien wat meer tijd nodig om te helen.
De Access body proces behandeling zorgde voor een totale ontspanning van mijn lichaam. Geweldig!!
T.