"What would it be like if you could lay just there...
and let someone else do all the work"

WAT IS ACCESS- BARS®?

In een tijd waar alles draait om stress, haast en zoveel mogelijk doen in zo weinig mogelijk tijd, krijgen steeds meer mensen behoefte aan rust in het hoofd maar ook in het lichaam zelf. Een BARS® behandeling kan je helpen spanning uit je hoofd en lijf los te laten.

Onze hersenen worden ook wel eens vergeleken met de harde schijf van een computer. Alles wat wij mee maken in het leven wordt op deze harde schijf opgeslagen.

Volgens de BARS®-theorie bevat ons hoofd 32 energetische banen, die elk een groep gedachten en ideeën vertegenwoordigen. Raken de banen vol, dan zal de energie daarin vast komen te zitten. Er is dan geen energetische flexibiliteit meer. Dit merk je uiteindelijk in je dagelijks leven; je hebt moeite om een stap in je leven te zetten, bepaalde overtuigingen worden versterkt waardoor je jezelf tegenhoud. Uiteindelijk  sta je niet meer open voor nieuwe dingen, je durft niet te veranderen en beschouwt alles wat niet past bij je huidig leven als onmogelijk of je merkt dit fysiek in allerlei onverklaarbare pijntjes in je lichaam. Energetisch zit je vast en je kan de vinger niet op de juiste plek leggen.

Een Access BARS® sessie (hoofd-reflexologie) vindt liggend plaats, zodat je optimaal kunt ontspannen. Door zachte aanraking van deze punten, gaat de energie weer stromen en worden blokkades (vastzittende energie) in je lichaam zachtjes  afgevoerd. Hierdoor zal je meer ruimte in je hoofd ervaren, waardoor je nieuwe keuzes kunt maken voor wat je werkelijk wilt in je leven, zonder de oude overbodige ballast. 

VOOR WIE GESCHIKT?

Een BARS sessie is geschikt voor jong en oud die vrijer, gezonder en bewuster in het leven wil staan. Het kan een op zichzelf staande ontspannende behandeling zijn.

Ik adviseer een Bars sessie als ik merk dat mensen te veel in hun hoofd zitten, in kringetjes blijven denken. En als oude patronen en/of gedachten, mogelijke stappen in verdere behandeling in de weg zitten. Hierbij denk ik ook aan mantelzorgers, leraren en kinderen. Access Bars® kan tevens ondersteunend werken om in een vervolg behandeling stappen te kunnen zetten.

Gun jij jezelf een moment met als resultaat een opgeruimd hoofd
en ontspannen lijf voor de rest van de dag (..en?)