Ervaringen Kinesiologie

“Nieuwsgierig en een tikkie gespannen, dit laatste bleek bij de eerste toetsvraag, maakte ik via Marilyn kennis met Kinesiologie. Door haar rust en aandacht werd ik ontspannen en konden we ‘echt’ beginnen.
Ik dacht geen klachten te hebben en ging er dus ‘open’ in. Het bleek een hele relaxte spierspanningstest te zijn waarbij met een minimale (pijnloze) inspanning zichtbaar werd, welke delen van je lichaam in balans en welke in onbalans waren.Ik bleek wel wat blokkades (onbalans) te hebben en werd er vervolgens gecheckt wat mijn lichaam nodig had om weer in balans te komen.
Zo hielp bijvoorbeeld het wrijven van mijn lever om deze te voorzien van meer energie òf kon een remedie van oliën mij helpen om niet meer te piekeren over iets dat mij al een tijdje bezig hield. Leg er geen ‘denk’ druk meer op maar laat het bloeien, was de remedie. Bijzonder wat mijn lichaam allemaal kenbaar maakte toen het aandacht kreeg.

De quote ‘Het hoofd mag zwijgen, het hart gaat spreken en het lichaam vertelt’ klopt helemaal!”

C.

Marilyn je hebt me fantastisch geholpen sinds de eerste keer dat ik bij je kwam. Toen had ik vaak last van nek- en schouderklachten. Die geb ik gelukkig niet meer. Er zaten veel spanningen en onverwerkte dingen in mijn lijf van vroeger. Die hebben we aangepakt en ik ben erg vooruit gegaan. Veel sterker, meer zelfvertrouwen en de persoon die ik ben, en wil zijn, heb ik weer omarmd. Ik ben er nog niet helemaal maar ik weet nu hoe ik verder kan. En ik ben je zeer dankbaar.

Jij bent enorm gegroeid tijdens je opleiding! En ik zie je ook genieten van wat je doet en dat het kunnen ook bevestigd wordt in resultaten…wauw, wat gun ik jou dit enorm! Je bent een topper. Ga zo door.

M.

Veel dank voor de bijzondere ervaring die ik vandaag mocht beleven. Marilyn straalt rust en vertrouwen uit, en ze heeft een prettige stem om naar te luisteren! O het werkt voor mij ,weet ik nog niet …De tijd zal het leren. Veel geluk en wijsheid bij het starten van je praktijk.

C.